top of page

Personvernerklæring

Bygglund AS har ansvaret for behandlingen av personopplysninger på nettstedet, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med denne tjenesten. Wix.com utfører drift av nettstedet og er en ledende skybasert nettutviklingsplattform. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på servere som driftes av leverandøren. Du kan lese Wix's sin personvernerklæring her: no.wix.com/about/privacy.  

Informasjonskapsler

Bygglung.no bruker informasjonskapsler (cookies) til å håndtere innloggings-mekanismen, dette er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Ytterligere gjør nettstedet bruk av analyseverktøyet Google Analytics til å se på antallet av besøkende på siden.

Det oppfordres til at alle holder seg ajour med disse tjenestenes egne personvernerklæringer på:

https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/us/(Analytics)

 

Eksterne lenker

Lenker på Bygglund.no kan sende deg videre til andre nettsteder. Du må derfor gjøre deg oppmerksom på at disse nettstedene kan ha andre regler for personvern enn det som er oppgitt her.

Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til innsyn og/eller sletting av de opplysningene som Bygglund.no har registrert om deg.

Klage

Om du anser at Bygglund.no behandler dine personopplysninger i strid med gjeldende lovverk bør du melde dette til post@bygglund.no så fort som mulig. Du kan også klage direkte til tilsynsmyndigheten: Datatilsynet www.datatilsynet.no.

Endringer

Endringer av denne personvernerklæringen kan skje fra tid til annen.

bottom of page